icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

a

Consiliere

Achiziții terenuri

Indiferent în ce domeniu vrei să investești (fie că este rezidential, comercial sau de productie) noi te ajutăm să gasești terenul cu potențial de dezvoltare potrivit proiectului tău. În echipa noastră avem peste 10 specialiști în tranzacții imobiliare care acoperă un spectru larg al acestui domeniu, plus specialiști în analize de buget și de oportunitate. Având acest mix la dispoziție, cu siguranță vei gasi la noi ceea ce cauți: un preț corect, o locație bună pentru dezvoltare și o situație cadastrală/urbanistică fara probleme.

a

Research

Studii de fezabilitate și business plan

Datorită experienței noastre în domeniu, îți oferim analiza completă a investiției tale și a oportunității de dezvoltare pe care te poți baza. Întocmim bugete, cashflow-uri și analize de piață astfel încât să poți decide dacă investiția pe care dorești să o faci este oportună sau te putem ajuta să găsești direcția în care să te indrepți, câți bani trebuie să investești, în cât timp îi recuperezi. Prin instrumentele pe care ți le punem la dispoziție, îți oferim atât o vedere de ansamblu, cât și amănunte despre business care te ajuta să iei cele mai bune, argumentate și responsabile decizii.

a

PUZ, PUD, Autorizatii de Construire

Consilierea și obținerea documentelor de Urbanism

Dacă ai un teren pe care dorești să îl vinzi sau unul pe care dorești să dezvolți, în prima fază ai nevoie de actele cadastrale și de urbanism necesare pentru a se autoriza o construcție. Aceasta etapă este una anevoiasă și dificil de gestionat, iar asta o spunem din propria experiență. Cu toate acestea, este o etapă foarte importantă pentru că îți conturează direcția viitoarei dezvoltări, iar dacă nu este facută bine de la inceput, este posibil ca investiția ta să aibă de suferit (fie o vei începe mult mai tarziu decât ai planificat-o, fie nu ii vei atinge intregul potențial din cauza indicatorilor urbanistici obtinuți). Ca sa fii sigur că îți vei maximiza viitorul business încă din această etapă, apelează la experiența noastră cu încredere, iar noi te vom ajuta să îți atingi obiectivele propuse!

Contactați-ne pentru tarife și servicii personalizate

Având o echipă profesionistă, cu o vastă experiență în domeniu, oferim servicii care să acopere aproape întreg domeniul imobiliar – de la cercetare și achiziție, până la implementarea la cheie a proiectelor de dezvoltare.

Scopul nostru este de a găsi, analiza și ajuta implementarea unei investiții optime pentru tine.

Putem să ne ocupăm de totul pentru tine – de la achiziționarea terenului și până la predarea proiectului la cheie.

a

La cheie

Management de Proiect

Pentru că știm cât de dificil este să formezi o echipă cu experiență în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor imobiliare, îți oferim alături de specialiștii noștri servicii de management de proiect: project manager, ingineri construcții, personal administrativ, specialist marketing, achizitor, agenti imobiliari, jurist, cost controlling. Avantajul nostru este că tu nu trebuie să te ocupi de nimic, doar să urmarești evoluția proiectului și implementarea acestuia în termenii stabiliți ai calității, graficului de execuție și al bugetului. În plus, oferim rapoarte lunare profesioniste pentru a-ți ușura și aceasta misiune.

a

În etape

Consultanță parțială Proiect

Dacă ai deja o echipă care se ocupă de proiect, te putem ajuta oricând pe parcursul dezvoltării ca și consultant imobiliar. Fie că ai nevoie doar pentru o perioadă mai aglomerată de un nou angajat și este mai eficient din toate punctele de vedere să apelezi la un specialist extern pentru a-ți proteja costurile fixe și timpul tău, fie ca ești într-un impas sau îți dorești să faci lucrurile foarte bine și ai nevoie de parerea unui expert. De exemplu, putem să îți oferim consiliere și să realizam tot procesul în locul tău în etapa de alegere a finisajelor, a design-ului interior, atât pe plan intern, cât și în relația cu clientii. Astfel, te asigurăm că vei realiza ceva frumos și nu vei mai fi nevoit să îți încarci peste măsura unul dintre colegii tăi sau să angajezi un nou membru în echipă doar pentru câteva luni.