icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

a

Property Management

Administrare Imobile

Dacă dorești să faci economie de timp și resurse, să ai cheltuieli fixe și venituri predictibile, Decent Property Management îți oferă suportul necesar pentru a putea administra și gestiona mult mai eficient toate operațiunile și costurile implicate în administrarea proprietăților. Oferim servicii complete de facility management, astfel încât îți preluăm sarcina de a administra proprietățile pe care le deții.

În peste zece ani am administrat mii de metri pătrati de hale industriale și spatii de birouri, ansambluri rezidențiale și apartamente individuale pentru investitori sau pentru proprietari persoane fizice. Ne-am ocupat atât de identificarea și contractarea chiriașilor, cât și de administrarea integrală a imobilelor.

Află mai multe despre serviciile de administrare

Dacă dorești să faci economie de timp și resurse (să ai cheltuieli fixe și venituri predictibile), Decent Property Management îți oferă suportul necesar pentru a putea administra și gestiona mult mai eficient toate operațiunile și costurile implicate în administrarea proprietăților. Oferim servicii complete de facility management, astfel încât îți preluăm sarcina de a administra proprietățile pe care le deții.

Află mai multe despre serviciile de consultanță

Având o echipă profesionistă, cu o vastă experiență în domeniu, oferim servicii care să acopere aproape întreg domeniul imobiliar – de la cercetare și achiziție, până la implementarea la cheie a proiectelor de dezvoltare.

Scopul nostru este de a găsi, analiza și ajuta implementarea unei investiții optime pentru tine.

Putem să ne ocupăm de totul pentru tine – de la achiziționarea terenului și până la predarea proiectului la cheie.

a

Management Proiect

Consultanță imobiliară

Având un o echipă profesionistă, cu o vastă experiență în domeniu, oferim servicii care sa acopere aproape întreg domeniul imobiliar – de la cercetare și achizitie, până la implementarea la cheie a proiectelor de dezvoltare.

Scopul nostru este de a găsi, de a analiza și de a te ajuta să implementezi investiția într-un mod optim pentru tine. Putem să ne ocupăm de totul pentru tine – de la achiziționarea terenului și până la predarea proiectului la cheie.

Cu o experiență de peste 10 ani în managementul dezvoltărilor imobiliare, echipa noastră a coordonat în acest timp 6 proiecte rezidențiale și comerciale, dintre care 4 la cheie (de la faza de proiectare și avizare până la finalizarea completă).

Am implementat cu succes aceste proiecte, oferind consultanță și servicii de management (total sau parțial) în toate etapele acestora, ajungând la un portofoliu cu care ne mândrim: 25 blocuri cu peste 975 de apartamente.

a

Imobiliare

Specialist în imobiliare

Peste 10 ani de experiență în intermedierea și tranzacția proprietăților, administrarea imobilelor și în managementul dezvoltărilor imobiliare

a

Management

Managementul construcțiilor

Specialist în managementul construcțiilor și a dezvoltărilor imobiliare, în administrarea ansamblelor rezidențiale si a apartamentelor în regim de chirie

a

Management

Administrarea imobilelor

Administrator de condominiu autorizat cu toate avizele necesare pentru indeplinirea legală a următoarelor activități: administrator de asociații de locatari și de imobile private.

a

Premii

Colaborarea Superhero 2019 - Dezvoltatori

Distincție acordată agenției Decent Real Estate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare din 2019.

a

Premii

Agenția imobiliară a anului 2017 în Brașov

Distincție acordată agenției Decent Real Estate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare din 2021 - Agenția imobiliară a anului 2020 în Brașov

a

Premii

Agenția imobiliară a anului 2020 în Brașov

Distincție acordată agenției Decent Real Estate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare din 2021 - Agenția imobiliară a anului 2020 în Brașov