icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Proprietăți Eficiente Energetic în Brașov

Brașovul este un oraș în continuă evoluție, iar piața imobiliară din zonă este mereu în mișcare. Echipa Decent Property Management a realizat o listă pentru investitori în sectorul de Real Estate din Brașov, dar și pentru proprietarii de imobile din Brașov care doresc să îmbunătățească performanța energetică a imobilului.

1. Audit Energetic Personalizat

Primul pas către îmbunătățirea eficienței energetice a unei proprietăți este un audit energetic. În cadrul Decent Property Management, avem experți în domeniul energetic care efectuează evaluarea detaliată a fiecărei proprietăți imobiliare din Brașov pe care o gestionăm. Această evaluare te va ajuta să identifici zonele care necesită îmbunătățiri și îți va oferi o privire clară asupra modului în care poți economisi energie și bani.

2. Izolație și Etanșare

Un aspect cheie al eficienței energetice este izolația corectă a proprietății. În Brașov, unde temperaturile pot varia semnificativ, izolarea adecvată a imobilelor, contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul apartamentului și reduce costurile de încălzire/răcire. 

3. Modernizarea Sistemelor de Încălzire și Răcire

Sistemele de încălzire și răcire învechite consumă o cantitate semnificativă de energie și afectează calitatea aerului din interiorul imobilului. Investirea în sisteme noi și eficiente energetic duce la economii semnificative pe termen lung și la un confort sporit pentru chiriașii sau locatarii imobilului din Brașov.

4. Utilizarea de Surse de Energie Regenerabilă

Într-o perioadă în care energia regenerabilă devine tot mai accesibilă și eficientă, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a reduce amprenta de carbon a proprietății tale imobiliare din Brașov. 

Alege să colaborezi cu profesioniști în domeniul întreținerii de proprietăți imobiliare din Brașov și îmbunătățește eficiența energetică a proprietăți tale. 

Contactează Decent Property Management pentru parteneriate de succes!

Adaugă un comentariu