icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Administrare asociatii de proprietari

Tot mai multe asociații de proprietari din Brașov aleg să lucreze cu firme de administrare condominii

Cu toate că în trecut administrarea unei proprietăți nu ridica prea mari probleme, acum această ocupație vine la pachet cu multe bătăi de cap și responsabilități.

Administrarea condominiului poate fi realizată de persoane fizice autorizate sau persoane juridice specializate, iar activitatea desfășurată include administrare tehnică și întreținere, contabilitate și serviciu de casierie.

În prezent, conform actului normativ, pentru a putea deveni administratorul unei proprietăți din Brașov este nevoie să faci dovada calificării profesionale, iar angajarea se face pe bază unui contract individual de munca sau a unui contract de prestări servicii. Pentru semnarea acestuia o să ai nevoie de atestat și cazier judiciar fără infracțiuni fiscale. Atestatul cerut dovedește calitatea de administrator de bloc sau condominii și se poate obține și pe baza certificatului de calificare profesională. 

Cu toate că munca unui administrator de bloc poate părea ușoară, aceasta vine la pachet cu o mulțime de sarcini importante care trebuie tratate și rezolvate în cel mai scurt timp posibil și cu multă seriozitate. Aceste lucruri pot fi mai greu de realizat în prezent din cauza programului aglomerat pe care îl au cei mai mulți dintre locatari. Astfel, tot mai multe asociații de condominii aleg să apeleze la o firmă de administrare specializată, precum Decent Property Management. Astfel, locatarii pot fi siguri că administrarea proprietății va fi realizată impecabil de către profesioniști, datorită experienței acumulate de-a lungul anilor în domeniul imobiliar și cel al gestionării de proprietăți. Totodată, această colaborare asigură confortul, liniștea și siguranța locatarilor.  

Decent Property Mangement vine în sprijinul asociațiilor de proprietari din județul Brașov și vă pune la dispoziție soluții eficiente, de calitate și o echipă de agenți bine pregătiți pentru administrarea cu succes a proprietăților din Brașov. Află care sunt servicile oferite acum!

Adaugă un comentariu