icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Autorizarea unui proiect imobiliar în Brașov

Te gândești că nimic nu poate sta în calea planurilor tale în ceea ce privește construirea unei proprietăți? Ei bine, se pare că autorizația de construcție poate fi problema. Acesta este documentul principal de care ai nevoie, iar în prezent autorizarea unui proiect în Brașov este tot mai greu de obținut. Recomandarea noastră este să apelați la o firmă specializată, care vă va ajuta să obțineți autorizația ușor și fără stres.

Decent Property Management îți stă la dispoziție cu elaborarea documentelor de autorizare a construcțiilor, reprezentarea pentru obținerea aprobărilor de la primărie, a avizelor și acordurilor de care ai nevoie. De asemenea, suntem alături de tine și în realizarea expertizelor tehnice și a auditului energetic.

Autorizarea unei constructii in Brasov poate fi floare la ureche dacă alegi să lucrezi cu echipa Decent Property Management, motivul fiind experiența de peste 10 ani în domeniu și pregătirea agenților noștri, care îți stau la dispoziție cu toate informațiile necesare. Echipa noastră te va ajuta să întocmești dosarul de autorizare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a obține autorizația pentru noua proprietate, ai nevoie de certificatul de urbanism (CU) eliberat de primăria Brasov. Pe baza acestui act vom obține informații cu privire la condițiile impuse pentru a primi autorizația de construire, actele necesare și alte informații importante. Pentru a putea intra în posesia certificatului de urbanism ai nevoie de actul de proprietate, planurile cadastrale, cerere tip completată și dovada achitării taxei impuse. 

Mai apoi, pe baza certificatului de urbanism și a schiței de proiectare noi vom întocmi documentele tehnice necesare autorizării construcției unei proprietăți în Brașov. După avizarea primită din partea verificatorului atestat, dosarul va fi depus la Ordinul Arhitecților din România, urmând mai apoi ca primăria să emită autorizația.

Echipa Decent Property Management este alături de tine și de proiectul tău! Contactează-ne pentru cele mai bune servicii pe piața imobiliară din Brașov.

Adaugă un comentariu