icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Consultanță imobiliară și administrare imobiliară Brașov

Investiția în imobiliarele din Brașov poate fi una din cele mai profitabile investiții, dar pe lângă bani îți oferă și stabilitate. De ce?  În cazul în care cadrul economic fluctuează, chiar dacă nu poți scoate un profit la fel de mare ca în trecut, o să rămâi în continuare cu proprietatea, ceea ce îți permite atunci când piața imobiliară se va echilibra să reîncepi investițiile. 

Compania Decent Property Management asigură servicii de consultanță imobiliară, dar și de administrare imobile în Brașov. Datorită experienței și vastei pregătiri, echipa noastră îți oferă cele mai bune sfaturi și se va ocupa de administrarea locuinței tale așa cum îți dorești. Gama noastră de servicii de consultanță imobiliară este variată și acoperă mai multe secțiuni ale domeniului imobiliar. 

Oferim consiliere pentru investițiile în proprietățile comerciale din Brașov, astfel noi venim în sprijinul investitorilor cu oferte ale spațiilor comerciale din portofoliu și nu numai. Toate aceste informații sunt actualizate și personalizate pentru nevoile fiecărui client de către agenții noștri.  

De asemenea, oferim consultanță și în achiziționarea unui teren în Brașov. Primul lucru pe care o să îl discutăm va fi despre potențialul de dezvoltarea al zonei în care este amplasat terenul și o să analizăm cererile pe care le au dezvoltatorii din domeniul imobiliar pentru acea zonă.  Decent Property Management îți oferă consiliere în achiziții imobiliare în clădiri de birouri și industriale.

Îți dorești să faci o investiție în Brașov? Noi îți recomandăm să începi cu domeniul imobiliar pentru că îți oferă mult mai multă flexibilitate în ceea ce privește modul de administrare, dar și stabilitate financiară.

Contactează echipa Decent Property Management pentru oferte personalizate și atent studiate!

Adaugă un comentariu