icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Facility Management în Brașov

Facility Management este termenul care caracterizează un domeniu dedicat întreținerii clădirilor comerciale și instituționale. De asemenea, facility management reprezintă interfața dintre proprietatea în sine și serviciile pe care le oferă și se ocupă de realizarea acestui lucru în cel mai eficient mod posibil 

Care sunt clădirile care intră în competența acestui domeniu? 

Clădirile de birouri, hotelurile, centrele de congres, complexe rezidențiale și chiar și mall-urile și școlile. 

Care sunt aspectele pe care le acoperă acest domeniu?

Principalul rol este acela de gestionare, coordonare, întreținere și supraveghere a bunurilor clienților eficient din punct de vedere al costurilor. Totodată, se urmărește și menținerea valorii proprietății de-a lungul timpului.

De asemenea, se ocupă cu mentenanța tehnică, mai exact repararea sistemelor de aer condiționat și climatizare, sistemelor de încălzire, sistemelor electrice și de iluminat, dar include și servicii de recepție de de management al imobilului. 

Facility Management acoperă și întreținerea infrastructurii proprietății prin următoarele servici:  

  • Amenajarea spațiului exterior înconjurător și igienizarea acestuia pentru chiriași (dezinsecție, deratizare, curățenie etc)
  • Întreținerea zonelor verzi
  • Gestionarea deșeurilor
  • Servicii de decorare
  • Servicii de securitate cu scopul de a impiedica eventualele furturi și vandalisme ale proprietății

Astfel se observă că tehnica folosită în acest domeniu are rolul de a anticipa și rezolva probleme înainte ca acestea să se agraveze și să producă neplăceri pentru chiriașii proprietății.  Compania Decent Property Management îți oferă servicii de facility management în județul Brașov!

Contactează-ne pentru parteneriate cu rezultate frumoase și de lungă durată! 

Adaugă un comentariu