icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Securitatea sistemelor de management al clădirilor din Brașov

Managementul unei proprietăți din Brașov vine la pachet cu o mulțime de responsabilități, principala fiind, siguranța și securitatea. 

Principalele aspecte de bază pe care trebuie să le asigure sistemul de management al clădirilor din Brașov (BMS) sunt menținerea unei temperaturi optime cerute, gestionarea defecțiunilor și a iluminatului în intervalul stabilit. Aceste responsabilități sunt ușurate prin folosirea unor sisteme automatizate de gestionare. 

Beneficiile acestor sisteme de automatizare a clădirii constau în economisirea timpului, dar bineînțeles a banilor pe termen lung. Cu toate acestea, orice este digitalizat poate întâmpina probleme de securitate informatică, ceea ce poate duce la neplăceri pentru chiriașii clădirilor din Brașov.

Cea mai importantă întrebare pe care orice property manager din Brașov ar trebui să și-o pună este: Care este nivelul de securitate de care are nevoie clădirea aflată în gestionare? Un răspuns concret și corect la această întrebare, ajută la prevenirea și evitarea unui viitor atac cibernetic.

În funcție de importanța datelor stocate în calculatoare îți poți da seama ușor de nivelul de securitate pe care trebuie să îl aloci clădirii. Totodată, este importantă pentru alegerea sistemului și suma estimativă a aparaturii din clădire. Cu cât crește valoarea unui echipament și informațiilor din acesta, cu atât este mai mare riscul unui atac cibernetic. Odată ce aceste aspecte sunt cunoscute poți alege nivelul de securitate al sistemului de management al clădirii din Brașov.  

Asigurarea securității clădirii este poate cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când alegi firma de property management cu care vei colabora.

Decent Property Management îți oferă servicii de calitate premium și parteneriate de succes În Brașov!

Adaugă un comentariu