icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Tehnologia în domeniul Facility Management Brașov

Digitalizarea ia din ce în ce mai mult avânt în piață, motiv pentru care până și companiile de property management di Brașov trebuie să își adapteze modul de lucru și gestionare.

Avansarea tehnologiei are un impact semnificativ asupra muncii noastre și modului în care o desfășurăm. Modul în care putem colecta datele clienților, nevoile și preferințelor acestora în funcție de mai multe criterii, constituie un plus pentru portofoliul firmelor de imobiliare și facility management. Pe baza acestor date, agenții sau managerii de proprietăți dețin suficiente informații și astfel pot lua decizii corecte, la momentul potrivit. 

Totodată, în urma analizei acestor date poți oferi în calitate de agent mult mai multe recomandări cu privire la momentul potrivit pentru o investiție imobiliară, dar și cu privire la proiectele în care merită să investești. 

Un mod util de gestionare și monitorizare a datelor este și sistemul de management al clădirii (BMS) din Brașov. Pe baza acestuia putem afla care sunt nevoile clădirii, cum ar fi de exemplu spații de lucru mai practice, adaptabile și crearea unui mediu sănătos de lucru al angajaților. Astfel, aceste lucruri pot fi reglementate în cel mai scurt timp posibil, folosind cele mai bune modalități pentru a satisface nevoile angajaților. 

Colaborează cu profesioniști în domeniul managementului de proprietăți din Brașov și apelează la echipa Decent Property Management!

Adaugă un comentariu