icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Gestionarea problemelor chiriașilor de către firmele de property management

În ziua de astăzi, calitatea servicilor oferite de către proprietarul unui imobil sau al unui ansamblu rezidențial nu mai este un subiect de discuție. Proprietarii și chiriași își doresc ca nevoile lor să fie satisfăcute. 

În cazul în care vorbim despre chiriașii unui apartament situat într-un ansamblu rezidențial cererile se referă în special la nivelul de implicare și eventualele probleme și neplăceri la nivel de ansamblu. Acestea pot include probleme în legătură cu încălzirea proprietății, izolarea acesteia, eventuale conflicte cu administrația și așa mai departe. 

Astfel, în calitate de proprietar al unui imobil care deservește drept ansamblu rezidențial este important să colaborați cu o firmă de property management care va prelua toate aceste reclamații și le va soluționa în cel mai scurt timp posibil. De ce este importantă această colaborare? De cele mai multe ori în momentul în care apar astfel de plângeri, iar timpul de soluționare este unul îndelungat sau atitudinea față de problemă este una ostilă, chiriașul se va orienta spre altă proprietate. 

Chiar dacă pentru o problemă nu există o soluționare imediată, un manager de proprietate bun îşi va lua timp pentru a căuta soluții și alternative pentru problema chiriașului. Astfel, chiriaşii vor aprecia efortul depus și vor simți că nevoile lor sunt ascultate și soluționate, iar compania Decent Property Management face din asta o prioritate. 

Serviciul pentru clienți ar trebui să fie despre client și să fie printre primele aspecte pe care le gestionează o firmă de property management din Brașov. Chiriaşii își prețuiesc și ei timpul și doresc ca totul să fie rezolvat eficient, rapid și la nivelul așteptărilor lor.

Colaborează cu Decent Property Management și te asigurăm că agenții noștri vor gestiona toate problemele într-o manieră profesională, conform protocolului stabilit.

Adaugă un comentariu