icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro

DecentPM®

Property Management în Brașov – Trenduri în 2023

Anul 2022 a fost unul dificil pentru managerii de proprietăți din Brașov, dar avem vești bune pentru anul 2023. 

Pentru a avea succes în anul 2023 ca manager de proprietate, trebuie să ai un plan de business bine structurat, care să includă strategii de creștere fără a afecta calitatea serviciilor.

Dezvoltarea prin adăugarea de noi clienți în portofoliu

În ultimii doi ani, creșterea portofolilor a fost afectată de situația economică la nivel național și nu numai. Accentul în acești ani s-a pus pe serviciile pentru clienți, comunicare și procese de implementare, dar acum că situația se stabilizează, companiile de property management se pot concentra pe creșterea portofoliului. 

 Cele mai profitabile servicii de property management se anunță a fi: 

  • Colectarea taxelor
  • Serviciile de mentenanță
  • Promovările

Situația actuală în ceea ce privește costurile materialelor de construcție, manopera și lipsa de muncitori calificați se reflectă și în segmentul de property management. Dacă în 2021, firmele de management de proprietate puteau să facă față și fără un software dedicat, în 2022 și cu siguranță nici în 2023, acest lucru nu va mai fi posibil. 

Cu ajutorul unui astfel de software se asigură automatizarea și eficientizarea proceselor de închiriere și întreținere a imobilelor, deci implicit se va observa și o scădere a costurilor inutile de până acum.

Conform unui studiu realizat de către experți în property management, în 2023 managerii trebuie să se orienteze către: 

  • Portalele de întreținere 
  • Procesarea automată a facturilor
  • Rapoarte

Nu uita să distribui acest articol împreună cu prietenii tăi, aflați în căutarea unui property manager în 2023. Decent Property Management este alături de tine în gestionarea imobilelor din Brașov. 

Adaugă un comentariu