icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro
  /  Tranzactii imobiliare   /  Property Management, un concept important în piața imobiliară din Brasov

Property Management, un concept important în piața imobiliară din Brasov

Ce înseamnă Property Management?

Noțiunea de Property Management se referă la managerierea unei proprietăţii de către o parte terţă, aceasta fiind reprezentată de agențiile specializate. Agențiile de imobiliare se ocupă de administrarea proprietăților, de relaţia cu chiriaşii și de promovarea proprietăţii. 

Care sunt beneficiile acestui tip de manageriere a unei proprietăți?

Cea mai importantă parte o reprezintă realizarea actelor necesare închirierii, respectarea legilor şi a regulilor pe care le impune zona în care este localizată proprietatea.  Totodată, atunci când apelezi la un astfel de serviciu, reparaţiile, mentananţa și plângerile chiriaşilor, devin responsabilitatea  agenției. Astfel, grijile legate de orice reparații necesare și achiziția sau înlocuirea unor piese de mobilier, electrocasnice sau obiecte sanitare sunt gestionate integral de agenție. Implicarea de care dă dovadă un property manager, este principalul motiv pentru care chiriașii aleg să colaboreze în continuare cu o astfel de agenție, deoarece au parte de eficiență în rezolvarea situațiilor tehnice și nu numai, dar și de o comunicare adresată exact nevoilor lor.

Scapă de griji și apelează la o agenție imobiliară specializată.

Adaugă un comentariu