icon_widget_image Str. Nicolae Iorga Nr. 24, Ap.1, Brașov, România icon_widget_image 0751.227.885 icon_widget_image ruxandra@decentpm.ro icon_widget_image administrare@decentpm.ro
  /  Tranzactii imobiliare   /  Property Manager VS Real Estate Agent

Property Manager VS Real Estate Agent

Pentru a avea o experiență de succes în domeniul imobiliar, trebuie să știi că aceste două segmente pentru investițiile imobiliare nu se exclud, ci din potrivă se completează. Pentru închirierea sau achiziționarea cu succes a unui imobil  ai nevoie atât de un agent imobiliar, cât și de un administrator de proprietate profesionist. Deja te gândești cum să găsești persoanele potrivite? Compania noastră îți pune la dispoziție atât segmentul de Real Estate, cât și cel de Property Management.

Care sunt rolurile fiecărui agent?

  • Agentul tău imobiliar te va ghida în procesul de cumpărare a unei proprietății investiționale. Acesta vă va ajuta să căutați în Serviciul de Înregistrări Multiple (MLS) proprietăți care se încadrează în suma de achiziție pe care ești dispus să o investești. După ce te-ai hotărât asupra proprietății potrivite pentru tine, agentul te va ajuta cu oferta de achiziționare, respectiv închiriere, iar mai apoi cu actele necesare.
  • Cu toate că agentul imobiliar va fi alături de tine pe parcursul procesului de cumpărare, Property Manager-ul are, de asemenea, un rol cheie în acest proces. Când plănuiești să cumperi o proprietate de investiții, un administrator de proprietate poate lucra alături de agentul imobiliar pentru a oferi informații cu privire la  zonele populare ale orașului și cele care sunt în căutate de chiriași. Totodată, managerul de proprietate îți va oferi informații cu privire la modernizări, vopsire, podele etc., astfel încât, odată ce pornești pe acest drum să știi că totul este sub control și că deții toate informațiile necesare. 

Decent Real Estate și Decent Property Management îți oferă cele mai bune servicii și o gamă variată de proprietăți în orașul Brașov. Agenții noștri sunt alături de tine pentru a lua cele mai bune decizii. 

Adaugă un comentariu